.

22
SEP
2013

Grupi i II për Pearson Test of English në formim e sipër

Qendra  e Kolegjit Gjilani në Prishtinë organizon kursin e gjuhës angleze për Master Shkencor & Doktoraturë.Pas përfundimit të grupit të parë dhe testimet ne afatin e Prillit dhe Qershorit tani është koha të përgaditemi për testimin e radhës ku kandidatët do kenë mundësi të certifikohen ndërkombtarisht për nivelin C1 i cili është shkalla e kërkuar për Doktoraturë.
Afati i fundit  për aplikim : 25.09.2013

Më shumë rreth Pearson Test of English Kliko këtu